Maatilan johtaminen yhdessä paikassa

Usein kysytyt kysymykset

Olet täällä

Bisnes+ UKK – usein kysytyt kysymykset Bisnes+:sta

 

Mitä Bisnes+:ssa on ja maksaako sen käyttö?

Bisnes+ tarjoaa johtamisen yhdessä paikassa. Siinä on keskitetysti palveluja ja työkaluja maatilojen johtamiseen ja oman tilan tuloksia. Kaikki helppokäyttöisesti saatavilla.

Bisnes+ on käyttäjälle pysyvästi maksuton. Käyttäjänä voit olla Minun Maatilani -ohjelmistojen käyttäjä tai olla pelkästään Bisnes+:n käyttäjä.

Bisnes+:ssa on tarjolla pysyvästi maksuttomien peruspalveluiden lisäksi erikseen tilattavia palveluita ja tuotteita, jotka voivat olla maksullisia. Bisnes+:n käyttö ei kuitenkaan edellytä näiden maksullisten palveluiden ostoa.

 

Miten Bisnes+:n saa käyttöönsä?

Aloita käyttö kirjautumalla MinunMaatilani-tunnuksilla MinunMaatilani-palveluun ja hyväksymällä käyttöehdot. www.minunmaatilani.fi/bisnesplus

Jos sinulla ei ole MinunMaatilani-tunnuksia, voit rekisteröityä palveluun ja saat maksutta tunnukset käyttöösi. Bisnes+:n käyttäminen ei edellytä MinunMaatilani-ohjelmistojen ostamisesta.

Tunnukset ovat vain saatavissa maatilayritykselle, jolla on y-tunnus tai tilatunnus

 

Kerätäänkö Bisnes+:ssa maatilayrityksestäni tietoja ja jos kerätään, niin mitä tietoja ja miksi?

Palvelussa ei kerätä tietoja yksittäisestä käyttäjästä. Bisnes+ kerää samaan näkymään eri lähteistä jo olemassa olevaa tietoa.

Uusien asiakkaiden tunnistautumisessa tunnistaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Mtechille, ProAgrialle ja Faballe kertyy maatilayrityksistä tietoja niiden käyttämistä, itselleen hyödyllisistä palveluista ja sovelluksista. Näitä kertyneitä tietoja käytetään Bisnes+ -palveluissa vain siten, että ne näkyvät ko. Maatilayritykselle. Mitään muita tietoja ei kerätä tai käytetä Bisnes+:ssa.

ProAgrian ja Faban asiantuntijat voivat käyttää kertyneitä tietoja omassa työssään työskennellessään tietoja antaneen maatilayrityksen kanssa, jotta voivat palvella asiakasta mahdollisin hyvin.

Bisnes+:ssa on tarjolla monia sovelluksia esimerkiksi maatilayrityksen tavoitteiden mittarointiin, joissa tietoja hyödynnetään. Nämä oman maatilayrityksen tiedot ja tulokset näkyvät vain kyseisen maatilayrityksen omistajalle. Ilman kertyneitä tietoa ei näitä sovelluksia voida tuottaa. Tietoja koostetaan ja yhdistellään, jotta ne ovat helpommin hyödynnettävissä.

Tietoja ei jaeta muille yrityksille, ellei maatilayrittäjä anna tähän erikseen lupaa.

 

Miksi Bisnes+ kannattaa ottaa käyttöön?

Saat käyttöösi maksutta johtamisen työkalun, joka kerää yhteen maatilan oleelliset tiedot mm. oman tilan tulokset, tilan avaintiedot, tavoitteet sekä vertailutietoa muihin tiloihin.

Bisnes+ tutkii ja kerää asiakkailtaan tietoa palveluiden kehittämiseksi odotusten ja tarpeiden mukaan. Etusivu kehittyy jatkuvasti eteenpäin ja sinne tuodaan uusia palveluita säännöllisesti.

Bisnes+:n käyttö on turvallista. Palvelun teknisestä toteutuksesta vastaa Mtech Digital Solutions Oy, joka tarjoaa laadukkaat MinunMaatilani-ohjelmistot.

Palveluja tuottaa laaja verkosto: Bisnes+ Oy, ProAgria, Faba ja Mtech sekä Bisnes+:n monet kumppanit, joita ovat suomalaiset johtavat maatalousalan yritykset. Käyttäjä pääsee hyödyntämään verkoston tarjoamia palveluita ja sisältöjä.